به گزارش قدس، هادی رستمی در این خصوص اظهار کرد: بیش از ۱۱۰ کیلوگرم فرآوردههای خام دامی فاسد و غیربهداشتی نگهداری شده در یخچال و فریزر واحدهای صنفی جمعآوری و معدومسازی شد.
سرپرست گروه بهداشت محیط نیشابور تصریح کرد: گروه بازرسی بهداشت محیط نیشابور با همکاری سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستورانداران، موفق به کشف و ضبط بیش از ۱۱۰ کیلوگرم فرآوردههای خام دامی فاسد و غیربهداشتی شدند که در یخچال و فریزر واحدهای صنفی شهر نگهداری میشد.
وی تأکید کرد: این میزان فرآورده فاسد که در شرایط غیرایمن نگهداری میشد، میتوانست فاجعهای بهداشتی بیافریند. از این پس، تأکید ما بر الزام قانونی رستورانداران به استفاده از مواد اولیه کاملاً سالم و نگهداری دقیق فاکتورهای خرید مهرشده از فروشندگان معتبر است تا زنجیره سلامت قطع نشود.




نظر شما